Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Në Kuzhinën tonë u përgatiten 150 shujta të ngrohta, të porositura nga dy familje mergimtaresh, nga ajo e Enver Raça, Bilgin dhe Emine Raça, për familjet në gjendje të rënd ekonomike.

Faleminderit dhe mirënjohje për dy familjet Raça!
... Më shumëSee Less

Në Kuzhinën tonë u përgatiten 150 shujta të ngrohta, të porositura nga dy familje mergimtaresh, nga ajo e Enver Raça, Bilgin dhe Emine Raça, për familjet në gjendje të rënd ekonomike. 

Faleminderit dhe mirënjohje për dy familjet Raça!Image attachmentImage attachment+1Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Ju lumtë

Allahu ju dhasht gjithmon 🤲

Photos from Kryeqyteti Prishtina's post ... Më shumëSee Less

Image attachmentImage attachment

Photos from Adelinë Sahiti's post ... Më shumëSee Less

Image attachmentImage attachment+4Image attachment

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit "Gëzimi Ynë".

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.
... Më shumëSee Less

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit Gëzimi Ynë.

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.Image attachmentImage attachment+3Image attachment

Kështu përgatitet buka e mëngjesit në Kuzhinën Qendore, do të befasoheni sesi punohet ... Më shumëSee Less

1 CommentComment on Facebook

Ju lumshin duart

Kuzhina Qëndrore ju uron 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës! ... Më shumëSee Less

Kuzhina Qëndrore ju uron 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

1 CommentComment on Facebook

Gezuar

Porositni shërbimet e cateringut që ofron Kuzhina Qëndrore dhe zbukuroni eventin tuaj.

Ju mund të porositni përmes numrit të telefonit:
045 709 106 apo në 0800 08888
... Më shumëSee Less

Porositni shërbimet e cateringut që ofron Kuzhina Qëndrore dhe zbukuroni eventin tuaj. 

Ju mund të porositni përmes numrit të telefonit:
045 709 106 apo në 0800 08888Image attachmentImage attachment+4Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Dërgomëni qmimet ju lutemi!

Bejeni nje salle ku munden me hy qytetaret.

Çaste nga pensionimi i punëtorit tonë Bedri Majkovci.

Punëtori në fjalë dha një kontribut të çmuar dhe përplot nderë gjatë 22 viteve të jetës së tij.

Ngrohtësia, mirësia dhe bujaria e tij shpirtërore e kanë bërë atë një anëtar të çmuar të komunitetit tonë dhe do të na mungojë shumë.
Ishte dhe do të jetë një shembull dhe model për të gjitha gjeneratat e cila shquhet për seriozitetin dhe përkushimin e tij në punë!

Urime pensionimi Bedri Majkovci

Sinqerisht,
Stafi i Kuzhinës Qëndrore
... Më shumëSee Less

Çaste nga  pensionimi i punëtorit tonë Bedri Majkovci.

Punëtori në fjalë dha një kontribut të çmuar dhe përplot nderë gjatë 22 viteve të jetës së tij.

Ngrohtësia, mirësia dhe bujaria e tij shpirtërore e kanë bërë atë një anëtar të çmuar të komunitetit tonë dhe do të na mungojë shumë.
Ishte dhe do të jetë një shembull dhe model për të gjitha gjeneratat e cila shquhet për seriozitetin dhe përkushimin e tij në punë!

Urime pensionimi Bedri Majkovci 

Sinqerisht,
Stafi i Kuzhinës QëndroreImage attachmentImage attachment+2Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Urime per bacin

Photos from Perparim Rama's post ... Më shumëSee Less

Image attachmentImage attachment+7Image attachment

Urime 28 Nëntori nga Kuzhina Qëndrore ... Më shumëSee Less

Urime 28 Nëntori nga Kuzhina Qëndrore

1 CommentComment on Facebook

Urime!

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit "Dielli".

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.

Institucioni Parashkollor "Dielli"
... Më shumëSee Less

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit Dielli.

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.

Institucioni Parashkollor DielliImage attachmentImage attachment+4Image attachment

Porositni shërbimet e cateringut që ofron Kuzhina Qëndrore dhe zbukuroni eventin tuaj.

Ju mund të informoheni dhe porositni përmes numrit të telefonit:
📞045 709 106 apo në 0800 08888
... Më shumëSee Less

Porositni shërbimet e cateringut që ofron Kuzhina Qëndrore dhe zbukuroni eventin tuaj.

Ju mund të informoheni dhe porositni përmes numrit të telefonit:
📞045 709 106 apo në 0800 08888Image attachmentImage attachment+4Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Cka ofroni ne katerin?A e keni menynë e kateringut dhe çmimet m falni. Suksese, ju lumtë!

Këto ditë fal një bashkëpunimi të shkëlqyer më Ndërmarrjen Publike Banesore po ndryshojmë pamjen në hapësirat rreth objektit të NPL Kuzhina Qendrore.

Përveç kësaj, jemi angazhuar që si kontribut për komunitetin dhe në veçantë për sigurinë e fëmijëve në Institucionin Parashkollore Gëzimi Ynë, të investojmë në ndërtimin e rrethojës se re, për këtë institucion.

Rëndësia e realizimit të këtij projekti është një mundësi për lehtësuar qasjen e punonjëseve në hapësirat e tyre të punës, dhe do të vazhdoj angazhimi për të krijuar kushte sa më të mira të punës.

Ky bashkëpunim është vetëm fillimi dhe se do të ketë bashkëpunime të tjera në të ardhmen.

Ndërmarrja Publike Banesore Artan Berisha Asdren T. Osaj Kryeqyteti Prishtina
... Më shumëSee Less

Këto ditë fal një bashkëpunimi të shkëlqyer më Ndërmarrjen Publike Banesore po ndryshojmë pamjen në hapësirat rreth objektit të NPL Kuzhina Qendrore. 

Përveç kësaj, jemi angazhuar që si kontribut për komunitetin dhe në veçantë për sigurinë e fëmijëve në Institucionin Parashkollore Gëzimi Ynë, të investojmë në ndërtimin e rrethojës se re, për këtë institucion. 

Rëndësia e realizimit të këtij projekti është një mundësi për lehtësuar qasjen e punonjëseve në hapësirat e tyre të punës, dhe do të vazhdoj angazhimi për të krijuar kushte sa më të mira të punës. 

Ky bashkëpunim është vetëm fillimi dhe se do të ketë bashkëpunime të tjera në të ardhmen.

Ndërmarrja Publike Banesore Artan Berisha Asdren T. Osaj  Kryeqyteti PrishtinaImage attachmentImage attachment+6Image attachment

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit Ardhmëria.

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.
... Më shumëSee Less

Sot në Kuzhinën Qëndrore për vizitë ishin fëmijët e kopshtit Ardhmëria.

Interesimi i tyre ishte i madh për të parë vendin se ku pergatitet ushqimi i tyre.Image attachmentImage attachment+5Image attachment
5 months ago
Kuzhina Qendrore Sh.A

... Më shumëSee Less

1 CommentComment on Facebook

Jeni të mrekullushēm pun të mbar dhe suksese

Më shumë ..