Aktivitete

Vizioni i ynë është të bëhemi sinonim i ushqimit te shëndetshëm në Komunën e Prishtinës, dhe të njihemi si shembull i përsosmërisë në ofrimin e produkteve ushqimore për fëmijët, bizneset dhe qytetarët e saj, si dhe duke aplikuar praktika më të mira Evropiane.

Misioni ynë është të vazhdojmë angazhimin për ushqim të shëndetshëm, me cilësi, standarde të larta, shije të mirë dhe çmim të volitshëm.