Konkurs

  • Version
  • Download 156
  • File Size 1.75 MB
  • File Count 1
  • Create Date 29 Gusht, 2023
  • Last Updated 30 Gusht, 2023

KONKURS PËR VEND TË PUNËS

TITULLI I PUNËS:

-ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR DHE I THESARIT (1 VEND PUNE)

-KËSHILLTAR I PËRGJITHSHËM/SEKRETARI I KORPORATËS (1 VEND PUNE)

-ZYRTAR I AUDITIMIT TË BRENDSHËM (1 VEND PUNE)


Download